Lilybeth

JÁTÉKOK, AMIKET IMÁDOK

2018. október 24. 13:00 - Lilybeth

jaim.jpg

Biztos mindenkinek van egy tárgya, amivel kiskora óta többet játszik, mint a többivel. Lehet ez elektronikus játék, vagy kézzel fogható. A címből már kitalálhatta mindenki, ebben a bejegyzésben a játékokról lesz szó.

1. Sims 4

A játéksorozat többi részével nem, de a negyedikkel már régóta játszom. Ha valaki nem ismerné, a lényege, hogy különböző hobbikkal, helyekkel színesítve órákat töltsünk el kicsi, virtuális emberkéket irányítva töltsünk el sok-sok órát. Tervezek ezzel a játékkal kapcsolatban posztokat, jelezzétek, ha szeretnétek!

2. Minecraft

Igaz, mostanában már nem játszok ezzel, de régen sokszor kapcsoltam be a gépet emiatt. Aki szeret építeni, túlélni, bányászni, mindezt elektronikusan, annak ajánlom. De a táj is nagyon tetszik, még akkor is, ha nem igazi. Emellett tetszik, hogy túl kell élni.

3. Passziánsz

Nem olyan izgalmas játék mint a többi, de engem kikapcsol. Annak ajánlom, aki szeretne logikázni és egyben játszani.

4. Candy Soda Crush

Szeretem benne, hogy színes, és jó nézni, hogy széttörnek a kis ikonok. Azonban a pályák nem nehezek, illetve sok a segítség, így könnyű egy adott szintet teljesíteni. (A 60-as pályát gond nélkül viszem ki első nekifutásra.) 

5. Angry Birds

Tudom, hogy már nagyon régi játék, azonban én nagyon szívesen töltöm ezzel az időm most is. Nagyon szeretem az Angry Bird Spacet.

6. Kinect Sports 1&2

Ha valaki nem akar hetente, vagy akár naponta eljárni edzőterembe, annak ez a megfelelő opció. Elég hozzá egy Xbox és ez a két CD. Tartalmaz bowlingot, teniszt, síelést, dartsot, futballt, röplabdát és még sok mást is. Ha beruház még egy előfizetésre is, akkor kosárlabdával tudja bővíteni a repertoárt.

7. Just Dance

Igen, ez is egy Xbox-os játék, de imádom. Jó érzés különböző zenékre táncolni, sokféle mozdulattal színesítik a játékot, ez a legjobb benne. És jó érzés, ha sikerül jól megcsinálni a koreográfiát.

Szólj hozzá!
Címkék: 2018 Játék

A bejegyzés trackback címe:

https://lilybeth.blog.hu/api/trackback/id/tr1314281813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása